Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

Ultima oră


DUPĂ GRATII! Doi frați au snopit în bătaie un adolescent și un trecător pe o stradă din Râmnicu Vâlcea (FOTO)

DUPĂ GRATII! Doi frați au snopit în bătaie un adolescent și un trecător pe o stradă din Râmnicu Vâlcea (FOTO) foto www.adevarul.ro
Un liceean și un bărbat din Râmnicu Vâlcea au fost desfigurați în bătaie de doi frați scandalagii, tot din municipiu, la sfârșitul săptămânii trecute, arată www.adevarul.ro. La câteva zile de la incident, agresorii au fost identificați cu ajutorul camerelor de luat vederi și arestați preventiv pentru o perioadă de 30 de zile. Unul dintre frați a mai avut probleme cu legea, fiind recidivist.
Totul a început ziua în amiaza mare pe o stradă din Râmicu Vâlcea. Cei doi frați circulau cu mare viteză, într-o dubă, cu geamurile deschise şi cu sticle de bere în mână. Sticlele au fost folosite în timpul altercaţiei, alături de un spray iritant - lacrimogen, pumni şi picioare, cu care şi-au desfigurat victimele.
Oamenii legii au mai descoperit și că şoferul nu deţinea permis de conducere şi era şi recidivist. Bătăuşii au fost găsiţi a doua zi, cu ajutorul camerelor de luat vederi instalate în tot oraşul şi reţinuţi pentru 24 de ore.
Cele două victime au 19 şi respectiv 48 de ani, iar bătăuşii 19 şi 29 de ani. În urma leziunilor suferite, în special în zona capului, adolescentul şi bărbatul care a sărit în apărarea sa au ajuns la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitatului Judeţean Vâlcea.
Evaluaţi acest articol
(7 voturi)
valoris
Pensiunea Iulia site
Pensiunea Bradul site
uzina mecanica
 
annabella