1 iunie sărbătorit în avans de copiii de la fundatia "Inima pentru Inima"!

31 Mai 2019
Președintele Constantin Rădulescu le-a făcut astăzi o surpriză copiiilor de la Fundația “Inimă pentru inimă” în ajunul sărbătoririi “Zilei Internaționale a Copilului”, 1 Iunie.

Copiii au fost invitați la masa de prânz de către președinte, iar de la această întâlnire nu a lipsit nici tortul pentru micuți și bineînțeles că s-a cântat și “La mulți ani !” pentru toți copiii prezenți.

Constantin Rădulescu le-a transmis celor mici gândurile bune și i-a asigurat că va rămâne în continuare alături de ei.
Aceleași gânduri au fost și pentru copiii din centrele de plasament ale DGASPC Vâlcea, cei care au organizat un frumos spectacol, cu începere de la ora 11:00 la Teatrul Anton Pann.

Surprizele pentru copii vor continua și în ziua de 1 Iunie pentru că instituția Consiliului Județean , prin instituțiile aflate în coordonare a pregătit mai multe evenimente pentru copiii vâlceni.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

27
Apr2020
Să reînceapă școală sau mai bine nu?

Să reînceapă școală sau mai bine nu?

Written byMagda POPESCU

Iată o dilemă, pe care mai marii de la Ministerului Învățământului trebuie să o rezolve cât mai rapid. Bulversarea din învățământ nu face bine nimănui, însă cel mai mult au de pierdut elevii.Școlile s-au închis de mai bine de trei...