Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

SPECTACOLE, ATELIERE TEMATICE ŞI EXPOZIŢII, DEDICATE COPIILOR, DE ZIUA LOR

31 Mai 2019
Consiliul Judeţean Vâlcea, prin instituţiile subordonate, organizează, cu prilejul ”Zilei Internaţionale a Copilului”, o serie de evenimente dedicate copiilor, la care aceştia sunt aşteptaţi să se bucure de momente plăcute alături de părinţi, bunici şi prieteni.

Vineri, 31 mai 2019, cu începere de la ora 12.00, Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Vâlcea pune în scenă, în Sala mare a Teatrului Anton Pann, spectacolul “Bucurie în lumea copilăriei”, în timp ce Muzeul Memorial „Nicolae Bălcescu” organizează tabăra de fotografie „PRIMĂVARA LA CONAC”, care va debuta tot vineri, 31 mai 2019, cu începere de la ora 12.00, şi va dura până duminică, 2 iunie 2019. Atelierul de lucru, organizat împreună cu Fotoclubul “Floarea de Colţ” Râmnicu Vâlcea, va reuni fotografi din judeţ, din ţară și din străinătate, mulţi dintre ei premiaţi la saloanele naţionale și internaţionale de fotografie. Tot pentru copii, Muzeul Memorial „Nicolae Bălcescu” îşi deshide porţile pentru vizite de grup şi diverse ateliere şi în zilele următoare, până pe 13 iunie, cu excepţia a două zile fiind organizate ateliere tematice pentru copii.

Sâmbătă, 1 iunie, Teatrul Anton Pann propune copiilor, părinţilor şi prietenilor teatrului din Râmnicu Vâlcea un amplu program de evenimente ce se vor desfăşura pe parcursul întregii zile, sub genericul ”PICNIC CULTURAL ÎN FAMILIE”.
Programul evenimentelor va începe la ora 11:30, cu Spectacolul de teatru interactiv pentru copii - GREIERAŞUL CÂNTĂREŢ, şi se va încheia la ora 21:30, cu o lansare de lampioane împreună cu actorii din distribuţia spectacolului "Fata din Maşinărie". El va cuprinde ateliere de bricolaj, de desen şi de pictat pe piele, dar şi un spectacol de teatru pentru adolescenţi "FATA DIN MAŞINĂRIE" de Stef Smith.

Şi Muzeul Judeţean ”Aurelian Sacerdoțeanu” va fi, de 1 iunie, gazda micilor sărbătoriţi. Aceştia sunt aşteptaţi la: Muzeul Satului Vâlcean, unde se desfăşoară ”Salonul Naţional de Icoane” din centrul de icoane de la Vlădești; la Muzeul de Artă, unde a fost organizată Expoziţia de pictură Ion Aurel Gârjoabă, dar şi la Muzeul de Istorie, unde vor putea admira expoziţia „Costume, podoabe și imagini din trecut". Intrarea va fi gratuită pentru copii, inclusiv pentru expoziţiile permanente.

“Sunt foarte bucuros că, împreună cu colegii noştri din instituţiile de cultură, le putem face mici bucurii copiilor din judeţul nostru, chiar de ziua lor. Îi aşteptăm să vină în număr cât mai mare la evenimentele organizate special pentru ei şi sperăm că acestea vor fi pe placul lor, fiindcă ne dorim să aibă o zi de 1 Iunie superbă, de care să îşi amintească, peste timp, cu plăcere. Voi încerca să particip şi eu la unele dintre evenimente, fiindcă îmi face plăcere să le văd feţele vesele şi exuberanţa specifică vârstei, să vorbesc cu ei şi să îi felicit personal de ziua lor. Celor cărora nu le voi putea spune direct “la mulţi ani!”, de ziua lor, le urez pe această cale multă sănătate, lor şi familiilor lor, să crească mari şi frumoşi şi să îşi croiască un drum frumos în viaţă, într-o Românie care să le ofere un climat propice unei dezvoltări armonioase. La mulţi ani, tuturor!”. – Constantin Rădulescu, președinte Consiliul Județean Vâlcea.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Redactia

Telefoane:
+40 250 735 511
+40 350 806 801
Email:
voceavalcii@yahoo.com
redactia@voceavalcii.ro

valoris
Pensiunea Iulia site
Pensiunea Bradul site
uzina mecanica
 
annabella