VALCENI DE NOTA 10: Teodor Blidaru este primul student care a făcut parte din delegația României la Adunarea Mondială a Sănătății

Teodor Cristian Blidaru este un tanar student la Medicina, care a avut sansa datorita pregatirii sale profesionale solide sa faca parte din delegația României la Adunarea Mondială a Sănătății.
El va fi unul dintre absolvenții Facultății de Medicină care vor trebui să decidă dacă pleacă să profeseze în altă țară.
Teddy, așa cum îi spun prietenii, a absolvit Colegiul Național de Informatică „Matei Basarab” din Râmnicu Vâlcea și este student la Facultatea de Medicină din cadrul Universității de Medicină și Farmacie „Carol Davila” din București. Este președintele Federației Asociațiilor Studenților în Medicină din România și membru în board-ul de conducere al Federației Internaționale a Asociațiilor Studenților în Medicină. Este pasionat de implicare studențească, sănătate globală și călătorit.
Implicarea din cadrul organizațiilor studenților l-au impus pe Teddy în rândul celor mai apreciați reprezentanți ai tinerilor care vor să devină medici. Anul acesta, a devenit primul student care a făcut parte din delegația României la Adunarea Mondială a Sănătății.
"Participarea mea la Adunarea Mondială a Sănătății nu este numai rezultatul activității personale în reprezentarea studențească, ci rezultatul numeroaselor inițiative, proiecte și campanii derulate de comunitatea studenților mediciniști din România (prin intermediul Federației Asociațiilor Studenților în Medicină din România) în ultimii ani. Astfel, deși suntem încă doar medici în formare, am dovedit că vocea noastră este relevantă și că putem avea impact. Prin participarea la AMS, avem șansa de a ne face auziți la un nivel mult mai înalt. Mai mult decât atât, dezvoltăm expertiză și oportunități pentru noi inițiative care să aducă un beneficiu sănătății publice și educației medicale din România.
Mai mult de atât, premiera participării mele din acest an reprezintă primul pas în implementarea unui program constant de Delegat de Tineret la Organizația Mondială a Sănătății, care sperăm să devină o tradiție și să dovedească anual că tinerii și studenții pot avea o participare și contribuție semnificativă", a declarat Teodor Blidaru pentru www.editiadedimineata.ro.
Evaluaţi acest articol
(7 voturi)

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...