Fotbaliștii de la Națională României, show cu Adi de la Vâlcea!

29 Mai 2019
A fost mare paranghelie în fotbal! Cu băutură şi manele până dimineaţa! Secret, discret, însă până la urmă a transpirat și în presă! Sărbătoritul - Alex Chipciu! Petrecăreţii de serviciu: Dodel, Ovidiu Popescu, Andrei Prepeliţă, Nicolae Stanciu şi Raul Rusescu. Adi de la Vâlcea le-a cântat cu dedicaţie!

Raul Rusescu, Nicolae Stanciu, Cristi Tănase, Andrei Prepeliţă şi Ovidiu Popescu au "aruncat" cu bani în Adi de la Vâlcea care a încins atmosfera la petrecere. Nu au lipsit sticlele de vin, dar şi narghileaua din care Stanciu şi Popescu au tras cu foc toată seara.
Prepeliţă a fost omul cu dedicaţiile, iar Adi de la Vâlcea i-a dedicat un refren. "Este o vorbă din bătrâni, nu mor caii când vor câinii, când vor câinii. Este o vorbă adevărată, când ai bani şi ursul joacă, ursul joacă!"
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Editorial

16
Ian2020
Despre morți numai de bine!

Despre morți numai de bine!

Written byRomeo POPESCU

"În singuratate înveți rugăciunea și meditația care îți arată că ea, singuratatea, nu există." - Ioan Gyuri Pascu Despre regretata Cristina Țopescu este vorba. O tragedie neașteptată. Nici nu a început bine anul și o veste dramatică a întristat România....

Opinii

06
Ian2020
Arde Australia!!! Ne pasă? Ar trebui

Arde Australia!!! Ne pasă? Ar trebui

Written byMagda POPESCU

Continentul australian se poate transforma în orice secundă într-o catastrofă climatică fără precedent, incendiile care au cuprins întreg continentul fiind în plină desfășurare și la ora când scriu aceste rânduri. Imaginile apocaliptice care ne vin de acolo, din locul în...