Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

Ultima oră


Fotbaliștii de la Națională României, show cu Adi de la Vâlcea!

29 Mai 2019
A fost mare paranghelie în fotbal! Cu băutură şi manele până dimineaţa! Secret, discret, însă până la urmă a transpirat și în presă! Sărbătoritul - Alex Chipciu! Petrecăreţii de serviciu: Dodel, Ovidiu Popescu, Andrei Prepeliţă, Nicolae Stanciu şi Raul Rusescu. Adi de la Vâlcea le-a cântat cu dedicaţie!

Raul Rusescu, Nicolae Stanciu, Cristi Tănase, Andrei Prepeliţă şi Ovidiu Popescu au "aruncat" cu bani în Adi de la Vâlcea care a încins atmosfera la petrecere. Nu au lipsit sticlele de vin, dar şi narghileaua din care Stanciu şi Popescu au tras cu foc toată seara.
Prepeliţă a fost omul cu dedicaţiile, iar Adi de la Vâlcea i-a dedicat un refren. "Este o vorbă din bătrâni, nu mor caii când vor câinii, când vor câinii. Este o vorbă adevărată, când ai bani şi ursul joacă, ursul joacă!"
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
valoris
Pensiunea Iulia site
Pensiunea Bradul site
uzina mecanica
 
annabella