Fotbaliștii de la Națională României, show cu Adi de la Vâlcea!

29 Mai 2019
A fost mare paranghelie în fotbal! Cu băutură şi manele până dimineaţa! Secret, discret, însă până la urmă a transpirat și în presă! Sărbătoritul - Alex Chipciu! Petrecăreţii de serviciu: Dodel, Ovidiu Popescu, Andrei Prepeliţă, Nicolae Stanciu şi Raul Rusescu. Adi de la Vâlcea le-a cântat cu dedicaţie!

Raul Rusescu, Nicolae Stanciu, Cristi Tănase, Andrei Prepeliţă şi Ovidiu Popescu au "aruncat" cu bani în Adi de la Vâlcea care a încins atmosfera la petrecere. Nu au lipsit sticlele de vin, dar şi narghileaua din care Stanciu şi Popescu au tras cu foc toată seara.
Prepeliţă a fost omul cu dedicaţiile, iar Adi de la Vâlcea i-a dedicat un refren. "Este o vorbă din bătrâni, nu mor caii când vor câinii, când vor câinii. Este o vorbă adevărată, când ai bani şi ursul joacă, ursul joacă!"
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

30
Ian2020
Virusomania tâmpește România

Virusomania tâmpește România

Written byMagda POPESCU

Știrile care vin din China sunt tot mai alarmante în ceea ce privește noul virus gripal descoperit acolo. Însă, în România, în loc să tratăm, la nivel public și informațional, această situație cu responsabilitate și discernământ, se titrează cât mai...