Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

Ultima oră


Deputatul Dumitru Lovin cere la Ministerul Sănătăţii tomograf şi RMN pentru Drăgăşani

29 Mai 2019
Deputatul Dumitru Lovin ridică o nouă problemă de interes major pentru vâlcenii care trăiesc în zona Drăgăşani. De această dată, parlamentarul ALDE îi solicită Sorinei Pintea, ministrul Sănătăţii, să facă ceva pentru spitalul municipal din sudul judeţului nostru.
„Cu toate că locuitorii din sudul judeţului Vâlcea, peste 200.000 la număr, plătesc taxe şi impozite, o bună parte fiind direcţionate către sănătate, singurul spital care îi deserveşte, cel din municipiul Drăgăşani, este privat în continuare de aparatură de strictă necesitate, cum ar fi tomograful sau RMN-ul. Este probabil singura zonă din Uniunea Europeană în care serviciile medicale sunt atât de primitive şi nu aş vrea să reiau ideea cu privire la drama pe care o trăiesc oamenii care ajung să aibă nevoie de spitale şi se tem pentru viaţa lor pentru că ştiu că nu sunt decât nişte cobai. În toată Uniunea Euroeană, până şi clinicile «de cartier» dispun de asemenea echipamente şi este strigător la cer faptul că, la noi, resursele nu sunt direcţionate către priorităţi: sănătate, educaţie, infrastructură”, spune Dumitru Lovin.
Interpelarea sa pe această temă va ajunge zilele viitoare pe masa ministrului Sorina Pintea.
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

valoris
Pensiunea Iulia site
Pensiunea Bradul site
uzina mecanica
 
annabella