Primarul Sărdărescu din Horezu, cel mai lucid pesedist din VÂLCEA: Eu aș spune STOP GUVERNARE!

28 Mai 2019
Primarul Nicolae Sărdărescu din Horezu este unul dintre cei mai lucizi social-democrați. Acum, când PSD trece printr-o profundă criză, odată cu arestarea lui Liviu Dragnea, dar și cu clasarea pe locul III în preferințele electoratului la alegerile din 26 mai 2019, oamenii din teritoriu au nevoie de o nouă direcție și un suflu nou.
”Trebuie să reevaluăm întreaga situație. Este nevoie de o analiză pertinentă la vârful partidului. Acum, în acest moment, eu aș spune STOP guvernare, aș face un pas în spate. Să intre cei care se bat acum cu pumnii în piept că au câștigat la guvernare.
Noi, ca primari, știm cel mai bine ce s-a întâmplat pentru că suntem zilnic în contact cu oamenii. La Horezu, PNL a luat cu 194 de voturi mai mult decât PSD, ceea ce nu înseamnă foarte mult. Toți actorii politici de la București trebuie să înțeleagă că voturile sunt aduse de primari, de aceea ei trebuie sprijiniți pentru susținerea investițiilor și proiectelor”, susține primarul PSD din Horezu, Nicolae Sărdărescu.
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

27
Apr2020
Să reînceapă școală sau mai bine nu?

Să reînceapă școală sau mai bine nu?

Written byMagda POPESCU

Iată o dilemă, pe care mai marii de la Ministerului Învățământului trebuie să o rezolve cât mai rapid. Bulversarea din învățământ nu face bine nimănui, însă cel mai mult au de pierdut elevii.Școlile s-au închis de mai bine de trei...