Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

Primarul Sărdărescu din Horezu, cel mai lucid pesedist din VÂLCEA: Eu aș spune STOP GUVERNARE!

28 Mai 2019
Primarul Nicolae Sărdărescu din Horezu este unul dintre cei mai lucizi social-democrați. Acum, când PSD trece printr-o profundă criză, odată cu arestarea lui Liviu Dragnea, dar și cu clasarea pe locul III în preferințele electoratului la alegerile din 26 mai 2019, oamenii din teritoriu au nevoie de o nouă direcție și un suflu nou.
”Trebuie să reevaluăm întreaga situație. Este nevoie de o analiză pertinentă la vârful partidului. Acum, în acest moment, eu aș spune STOP guvernare, aș face un pas în spate. Să intre cei care se bat acum cu pumnii în piept că au câștigat la guvernare.
Noi, ca primari, știm cel mai bine ce s-a întâmplat pentru că suntem zilnic în contact cu oamenii. La Horezu, PNL a luat cu 194 de voturi mai mult decât PSD, ceea ce nu înseamnă foarte mult. Toți actorii politici de la București trebuie să înțeleagă că voturile sunt aduse de primari, de aceea ei trebuie sprijiniți pentru susținerea investițiilor și proiectelor”, susține primarul PSD din Horezu, Nicolae Sărdărescu.
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

valoris
Pensiunea Iulia site
Pensiunea Bradul site
uzina mecanica
 
annabella