Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

BOGDAN POPESCU: Râmnicul a sancționat gruparea PSD-Gutău Mircia

27 Mai 2019
Președintele PNL Râmnicu Vâlcea, Bogdan Argeșanu Popescu mulțumește locuitorilor municipiului reședință de județ care au arătat încredere în PNL prin votul lor și echipei Organizației municipale pentru seriozitatea și dăruirea de care au dat dovadă în acestă campanie. De asemenea, mulțumim mass-media imparțială și tuturor celor care pe 26 Mai au mers la urne, exercitându-și dreptul de vot.
Considerăm că rezultatul obținut este unul bun, care reflectă munca în echipă și o creștere a aprecierii și încrederii oamenilor în politica adoptată acum de PNL Râmnicu Vâlcea. Suntem bucuroși că am contribuit prin acest rezultat la o altă performanță istorică a filialei PNL Vâlcea, aceea de a fi surclasat PSD la nivel de județ. Astfel, PNL devine principala forță politică județeană.
După o campanie în timpul căreia am întreprins un număr de 28 de acțiuni door to door și stradale cu distribuirea a 80 de mii de materiale informative, acțiuni zilnice de promovare on-line a proiectelor PNL pentru Parlamentul European și participări la dezbateri publice în emisiuni televizate, scorul electoral ne-a dezvăluit în mod evident așteptările alegătorilor și ceea ce avem de făcut în viitor pentru a da acestui oraș condamnat la subdezvoltare șansele pe care le merită și o viață mai bună.
Marele câștigător al alegerilor din 26 Mai 2019 este spiritul puternic și hotărât al oamenilor care ne-a arătat tuturor că nimeni nu poate abuza la nesfârșit de încredere și nimeni nu mai poate dicta populației cum să gândească.
Duminică, în cabinele de vot, au fost taxate aroganța, golănia, limbajul reprobabil și atitudinea de ciocoi.
Departamentul de Comunicare al PNL Râmnicu Vâlcea
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

valoris
Pensiunea Iulia site
Pensiunea Bradul site
uzina mecanica
 
annabella