BEJ rezultate parțiale: PNL 29,37%, PSD 28,99% în VÂLCEA

Potrivit rezultatelor provizorii anunțate de BEC, PSD a pierdut în județele Vâlcea, Vrancea, Vaslui, Buzău sau Iași.
Rezultatele parţiale la alegerile europarlamentare oferite de Biroul Electoral Judeţean (BEJ) Vâlcea arată că PNL conduce în judeţ, procentul liberalilor fiind de 29,37%, în timp ce PSD a obţinut 28,99 % din voturile valabil exprimate.
Reprezentanţii BEJ Vâlcea au precizat că pe locurile următoare se situează Alianţa 2020 USR PLUS - 17,30%, Pro România - 7,55% şi ALDE - 4,96%, celelalte formaţiuni având sub 1%.
Prezenta la urne în judeţul Vâlcea pentru alegerile pentru Parlamentul European a fost de 47,99%, sub media naţională de 49,02%, cei mai mulţi votanţi fiind în mediul rural.
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...