Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

TRAGEDIE: Profesoara Mădălina Tudor a MURIT! A pierdut lupta cu CANCERUL

27 Mai 2019
”Profesoara Mădălina Tudor ne-a părăsit pentru totdeauna. Amintirea ei o vom pura în inimile noastre! Drum bun spre lumină, draga noastră!”, este mesajul postat de colegii ei de la Liceul de Artă Victor Giuleanu din Râmnicu Vâlcea.
De mai bine de un an de zile, profesoara de limba engleză de la Liceul de Arte Victor Giuleanu din Râmnicu Vâlcea, Mădălina Tudor, trăia o adevărată dramă. La un control de rutină a descoperit că are cancer rinofaringian. De când se luptă cu boala, viața ei și a familiei s-a transformat total. Acum, Mădălina dintr-o femeie tânără și sănătoasă, s-a transformat într-o umbră a ceea ce a fost. Are 32 de kg, însă nu renunță să lupte pentru viața ei.
Tragedia s-a abătut pe nesimțite
“Numele meu este Mădălina, am 38 ani și sunt bolnavă de cancer” așa începe mesajul sfâșietor al unei mame din Rm. Vâlcea care trăiește o dramă cumplită, profesoară la Liceul de Arte din Rm. Vâlcea. În urma unei răceli, la un control de rutină la ganglioni, medicii au constatat că suferă de cancer rinofaringian.

“În viață există și momente dificile așa cum știm cu toții. Însă atunci când ești diagnosticat cu cancer parcă totul se năruiește în jurul tău și simți că pământul a căzut peste tine. Însă trebuie să te ridici și să lupți. Mi-a fost greu să încep a cere ajutor celorlalți. Dar situația prin care trec eu și familia mea m-a făcut să iau această hotărâre”, spune Mădălina.
Evaluaţi acest articol
(9 voturi)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

valoris
Pensiunea Iulia site
Pensiunea Bradul site
uzina mecanica
 
annabella