Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

Scandalul SEX IN SCOALA este o făcătură ORDINARA

Informatii de ultima ora atestă faptul că scandalul sexual în care ar fi implicați directorul de la scoala gimnazială nr. 5 si o învățătoare este o făcătură ordinară. Soțul care a generat această situație scandaloasă este preotul Popa de la Copacelu, Râmnicu Vâlcea.
La incocletirea întregii situatii se pare ca au participat jurnaliști valceni, preoți, dar si cadre didactice.
Contactat telefonic de Vocea Valcii, directorul școlii, care s-a trezit protagonistul unui scandal sexual, ne-a declarat:
"Nu sunt deloc surprins de ceea ce a apărut azi în presa. Sunt al doilea caz Burlan. Stiti ca si directorul de la Scoala nr. 9 a fost schimbat în același mod. De mai multe luni de zile sunt șantajat si hărțuit de soțul învățătoarei. Am cazut victima acestui complot și este degradant ca aceasta familie își spală rufele în public cu mine. A trimis oameni sa ma amenințe. Am dovezi clare ca sunt hărțuit. Miza este schimbarea mea din funcția de director. Sunt un admirator al domnului primar Gutau si m-am dedicat total școlii. Probabil ca deranjez!", ne-a declarat directorul Cosmin Faitar.
Evaluaţi acest articol
(8 voturi)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

valoris
Pensiunea Iulia site
Pensiunea Bradul site
uzina mecanica
 
annabella