SEX ÎN ŞCOALĂ la Râmnicu Vâlcea: Directorul şi învăţătoarea, surprinşi în flagrant

SEX ÎN ŞCOALĂ la Râmnicu Vâlcea: Directorul şi învăţătoarea, surprinşi în flagrant foto www.cancan.ro
Directorul Şcolii Generale nr. 5 din Râmnicu Vâlcea, C.F., ar fi fost surprins cu învăţătoarea F.P. chiar în incinta şcolii. Cei doi ar fi fost descoperiți de un alt cadru didactic în timp ce întreţineau relații intime, iar, în acel moment, directorul ar fi înjurat-o pe profesoara care i-a surprins, susţine www.cancan.ro.
Totul ar fi avut loc în a doua zi de Paşte, când copiii erau în vacanţă
„În a doua zi de Paşte, directorul cu învăţătoarea au făcut sex în școală. Au fost singuri în şcoală între orele 13.00 şi 15.00. Ea a ieșit prin spate, el la 30 minute, prin faţă. El avea maşina parcată în spatele unor blocuri, la 200 metri distanţă, şi ea avea maşina parcată în partea opusă, în spate la Casa Sindicatelor, mai aproape de ieşirea din spate.
De regulă, în timpul săptămânii, amândoi parchează maşina în curtea şcolii, directorul la intrarea principală, iar profesorii la cealaltă intrare. Se vede clar că se ascundeau. După ce iese directorul din şcoală, la un minut apare şi învăţătoarea din nou cu maşina în faţa şcolii.
Intră pe intrarea principală ca să se uite la nişte rezultate afişate, iar directorul, când să plece cu maşina, o vede şi se duce după ea spre şcoală. Am filmare când ies unul după altul şi ea se uită în spate după el. Am înregistrare audio când fac sex şi vorbesc”, susţine o persoană apropiată situației, care a dorit să își păstreze anonimatul.

Directorul vizat: „O să fac plângere la poliţie”
Contactat de CANCAN.RO, directorul a declarat că știa de existența unor astfel de înregistrări… însă susţine că nu el este personajul surprins în ele.
„- Totul este o făcătură, se fac presiuni de la un anume individ. Am făcut plângere la Poliţie…. De fapt nu am făcut, dar o să fac plângere la poliţie împotriva lui.
– Nu sunteţi dumneavoastră în înregistrarea respectivă?
– Nu, am şedinţă acum, la revedere”, ne-a spus, destul de iritat, directorul unităţii de învăţământ.
Evaluaţi acest articol
(22 voturi)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...