Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

Ultima oră


SEX ÎN ŞCOALĂ la Râmnicu Vâlcea: Directorul şi învăţătoarea, surprinşi în flagrant

SEX ÎN ŞCOALĂ la Râmnicu Vâlcea: Directorul şi învăţătoarea, surprinşi în flagrant foto www.cancan.ro
Directorul Şcolii Generale nr. 5 din Râmnicu Vâlcea, C.F., ar fi fost surprins cu învăţătoarea F.P. chiar în incinta şcolii. Cei doi ar fi fost descoperiți de un alt cadru didactic în timp ce întreţineau relații intime, iar, în acel moment, directorul ar fi înjurat-o pe profesoara care i-a surprins, susţine www.cancan.ro.
Totul ar fi avut loc în a doua zi de Paşte, când copiii erau în vacanţă
„În a doua zi de Paşte, directorul cu învăţătoarea au făcut sex în școală. Au fost singuri în şcoală între orele 13.00 şi 15.00. Ea a ieșit prin spate, el la 30 minute, prin faţă. El avea maşina parcată în spatele unor blocuri, la 200 metri distanţă, şi ea avea maşina parcată în partea opusă, în spate la Casa Sindicatelor, mai aproape de ieşirea din spate.
De regulă, în timpul săptămânii, amândoi parchează maşina în curtea şcolii, directorul la intrarea principală, iar profesorii la cealaltă intrare. Se vede clar că se ascundeau. După ce iese directorul din şcoală, la un minut apare şi învăţătoarea din nou cu maşina în faţa şcolii.
Intră pe intrarea principală ca să se uite la nişte rezultate afişate, iar directorul, când să plece cu maşina, o vede şi se duce după ea spre şcoală. Am filmare când ies unul după altul şi ea se uită în spate după el. Am înregistrare audio când fac sex şi vorbesc”, susţine o persoană apropiată situației, care a dorit să își păstreze anonimatul.

Directorul vizat: „O să fac plângere la poliţie”
Contactat de CANCAN.RO, directorul a declarat că știa de existența unor astfel de înregistrări… însă susţine că nu el este personajul surprins în ele.
„- Totul este o făcătură, se fac presiuni de la un anume individ. Am făcut plângere la Poliţie…. De fapt nu am făcut, dar o să fac plângere la poliţie împotriva lui.
– Nu sunteţi dumneavoastră în înregistrarea respectivă?
– Nu, am şedinţă acum, la revedere”, ne-a spus, destul de iritat, directorul unităţii de învăţământ.
Evaluaţi acest articol
(22 voturi)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

valoris
Pensiunea Iulia site
Pensiunea Bradul site
uzina mecanica
 
annabella