Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

NEWS ALERT: PERCHEZIȚII la contrabandiștii de țigări din Vâlcea!

23 Mai 2019
Parchetul de pe lângă Judecătoria Rm-Vâlcea și organele de cercetare penală ale poliției judiciare din cadrul IPJ Vâlcea, Serviciul de Investigare a Criminalității Economice, efectuează cercetări într-o cauză penală sub aspectul comiterii infracțiunii de contrabandă, prev. de art. 270 alin. 3 din Legea nr. 86/2006 privind Codul vamal.
În zilele de 20 și 21 mai 2019, în baza autorizaţiilor emise de către instanță, au fost efectuate 14 percheziții domiciliare la imobile situate în mun. Rm-Valcea, mun. Craiova si comuna Budești, context în care au fost identificate si ridicate pentru cercetări 87000 țigarete netimbrate, provenite din contrabandă.
Prin ordonanța procurorului din data de 22 mai 2019 s-a dispus punerea în mișcare a acțiunii penale față de 5 inculpați.
Inculpaților le-a fost adusă la cunoștință calitatea procesuală și acuzațiile, în conformitate cu prevederile art. 309 Cod de procedură penală, față de 4 dintre aceștia fiind luată măsura controlului judiciar.

Facem precizarea că începerea urmăririi penale şi punerea în mişcare a acţiunii penale sunt etape ale procesului penal reglementate de Codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activităţi care nu pot, în nicio situaţie, să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie.
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)
valoris
Pensiunea Iulia site
Pensiunea Bradul site
uzina mecanica
 
annabella