FOTO: Autoturism furat în Germania, identificat la Vâlcea

Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au identificat un tânăr de 26 de ani, din Călimănești, bănuit de comiterea infracțiunii de furt, faptă comisă pe terioriul Germaniei .

La data de 21 mai a.c., polițiștii au identificat în trafic, pe Drumul Național 7,pe raza localității Seaca, un autoturism, condus de un tânăr de 26 de ani, din Călimănești.

În urma verificărilor, s-a constatat faptul că autoturismul figurează ca furat, fiind dat în urmărire internațională de către autoritățile germane.

În fapt, la data de 19 mai a.c., tânărul de 26 de ani, ar fi sustras autoturismul de la o societate din Germania, unde acesta era angajat.

S-a întocmit un dosar penal.
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...