Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

Horia Vîrlan vine miercuri la Dabo Vâlcea Hermes! NU RATAŢI întâlnirea cu cel mai vestit bucătar din ţară

Unul dintre cei mai vestiţi bucătari din ţara noastră, maestrul Horia Vîrlan, vine la Vâlcea. De mai bine de un an de zile marele bucătar Horia Vîrlan este ambsador al rețelei Dabo Döner. A ales să facă acest lucru pentru că el chiar crede în produsele Dabo Döner, în rețete și ingredientele naturale. Nu de puține ori clienții l-au putut întâlni în unitățile Dabo din diferite orașe din țară gătind pentru clienții obișnuiți. Miercuri, 22 mai 2019, începând cu orele 19.00, vâlcenii care se dau în vânt după mâncarea fast – food au ocazia să fie serviţi chiar de maestrul Vârlan la Dabo Vâlcea Hermes, aflat la Complex Hermes, strada Tineretului nr. 6.
Maestrul bucătar Vârlan a declarat în nenumărate rânduri că a ales să fie ambsador al rețelei Dabo Döner pentru că se promovează o o mâncare gustoasă și sănătoasă.
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

valoris
Pensiunea Iulia site
Pensiunea Bradul site
uzina mecanica
 
annabella