Femeie însărcinată în 8 luni, rănită într-un accident pe DN 7 (FOTO)

Femeie însărcinată în 8 luni, rănită într-un accident pe DN 7 (FOTO) foto turnul sfatului
O femeie de 33 ani, însărcinată în opt luni, a fost rănită într-un accident în lanț, produs pe DN7, la Tălmaciu. Femeia era pasageră în autoturismul condus de șoferița care a provocat accidentul.
Accidentul a avut loc pe DN 7, km. 257, Talmaciu II, pe directia Vâlcea – Sibiu, pe fondul nepăstrării distanței de siguranță în mers. O șoferiță de 40 de ani din Săliște ar fi cea care a provocat accidentul în care au fost implicate trei autoturisme, anunță IPJ Sibiu.
ISU Sibiu a intervenit cu un echipaj SMURD, pentru acordarea asistenței medicale femeii de aproximativ 33 de ani, conștientă, însărcinată în 8 luni, cu traumatism toracic, anunță reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență Sibiu.

Traficul se desfășoară alternativ.
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...