Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

FOTO: Bătaie cu parul în trafic, la Bujoreni, în Vâlcea! Geamuri sparte, lovituri teribile

Bătaie cu parul în trafic, la Bujoreni, în Vâlcea. Geamuri sparte, lovituri teribile, nimeni nu se bagă să-i liniştească pe bărbaţii care au atacat sălbatic o dubă.
imagini teribile au fost surprinse sâmbătă pe DN7- E85, la Bujoreni, în Vâlcea, unde mai mulţi bărbaţi au atacat cu pari de lemn o dubă.
Din imagini se vede cum pasagerul de pe locul din dreapta al dubei e lovit cu parul, după ce geamul maşinii a fost spart. Trei bărbaţi lovesc cu pumnul, cu lemnele şi cu picioarele.
Când şoferul dubei încearcă să părăsească locul agresiunii, e blocat de o căruţă plină cu lemne. Bărbaţii bătăuşi circulau cu căruţă, iar la mijloc pare să fie o şicanare în trafic.
E oricum incredibil cum căruţa circula pe un drum european, unde e interzis acest lucru.
Conform purtătorului de cuvânt al IPJ Vâlcea, Cătălin Udrea, poliţia s-a sesizat din oficiu, a existat un apel pe 112, la postul de poliţie de la Bujoreni s-au primit imaginile video şi s-a întocmit dosar pentru distrugere.
Evaluaţi acest articol
(7 voturi)
valoris
Pensiunea Iulia site
Pensiunea Bradul site
uzina mecanica
 
annabella