Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

DEPUTAT OVIDIU POPA: Politicile adoptate de Guvern au dat rezultatele scontate ediție tiparită

17 Mai 2019
Cele mai noi date economice făcute publice de către Institutul Naţional de Statistică demonstrează că politicile adoptate de Guvern şi care au decurs din programul de guvernare al PSD au dat rezultatele scontate. Astfel, economia a urcat în primul trimestru din acest an cu 5% faţă de primul trimestru de anul trecut, anunţă INS. România înregistrează în continuare cel mai susţinut ritm de creştere economică din Uniunea Europeană.

"Scăderea TVA de la 24% la 19%, ba chiar mai jos pentru anumite domenii de activitate, eliminarea a peste 100 de taxe, reducerea impozitului pe venitul global de la 16% la 10%, creşterea salariilor şi a pensiilor, încurajarea mediului economic prin măsuri active - programe de susţinere a angajării unor categorii defavorizate de persoane, subvenţii, ajutoare de stat - toate acestea dublate de investiţii fără precedent în infrastructura locală în special prin Programul Naţional de Dezvoltare Locală au făcut ca nivelul de trai al cetăţenilor să crească, iar mediul de afaceri s-a consolidat şi s-a dezvoltat. Sunt dovezi clare că PSD şi Guvernul sunt pe drumul cel bun şi merită în continuare încrederea românilor", ne-a declarat deputatul de Vâlcea Ovidiu Popa.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
valoris
Pensiunea Iulia site
Pensiunea Bradul site
uzina mecanica
 
annabella