TÂNĂR DIN BĂLCEȘTI, REȚINUT DE POLIȚIȘTI

16 Mai 2019
Polițiștii din cadrul Poliției Orașului Bălcești au reținut, pe o perioadă de 24 de ore, un tânăr de 19 ani, din comuna Bălcești, pentru săvârșirea infracțiunii de lovire și alte violențe.

În fapt, în seara zilei de 13 mai a.c., tânărul de 19 ani, în timp ce se afla la locuința unui tânăr de 27 de ani, pe fondul unui conflict spontan, l-a lovit în zona capului cu un corp contondent, provocându-i leziuni traumatice ce au necesitat 9-10 zile de îngrijiri medicale.

La data de 16 mai a.c., tânărul urmează a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Bălcești pentru a fi dispuse măsuri în conformitate cu prevederile legale în vigoare.
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

27
Apr2020
Să reînceapă școală sau mai bine nu?

Să reînceapă școală sau mai bine nu?

Written byMagda POPESCU

Iată o dilemă, pe care mai marii de la Ministerului Învățământului trebuie să o rezolve cât mai rapid. Bulversarea din învățământ nu face bine nimănui, însă cel mai mult au de pierdut elevii.Școlile s-au închis de mai bine de trei...