Casa Regală a României, DISTINCȚIE IMPORTANTĂ pentru Casa Auto Vâlcea (FOTO) ediție tiparită

16 Mai 2019
Familiile regale sunt dintotdeauna un simbol al eleganţei, nobleţei şi discreţiei, iar vestimentaţia şi prezenţa acestora în viaţa publică sunt de fiecare dată fără cusur. În spate se află adevărate instituţii, care lucrează pentru ca statutul şi tradiţia să fie păstrate. In ceea ce priveste mobilitatea, reprezentanții Casei Regale a Romaniei au ales o companie din Vâlcea. Este vorba despre Casa Auto Vâlcea – Partener Autorizat Mercedes-Benz - ce asigură mobilitatea Casei Regale A României, prin punerea la dispoziția Principesei Margareta, Custodele Coroanei, un autoturism marca Mercedes-Benz.
In cadrul Galei Asociatiei Furnizorilor Casei Regale a Romaniei, care a avut loc în data de 9 mai la Hotelul Hilton, Casa Auto Vâlcea a primit distincția de excelență pentru mobilitate.
Sub sloganul – “The best or nothing” – Casa Auto Valcea ofera servicii de consultanta pentru achizitionarea de autovehicule noi si rulate Mercedes-Benz, autoutilitare, precum si pachete integrate conforme cu cele mai noi tehnologii in materie de Service Auto, intrega echipa avand certificare profesionala Mercedes-Benz.
Compania isi propune sa reprezinte un reper de incredere si sa fidelizeze pasiunea pentru automobilele Mercedes-Benz in primul rand prin flexibilitate si transparenta. Potrivit lui Alin Mardale, directorul executiv Casa Auto Valcea, “excelenta este un demers sistematic si fiecare client beneficiaza de o oferta individuala personalizata”.

Titlul de Furnizor Oficial presupune un inalt standard al produselor si serviciilor, constanta, seriozitate si o abordare profesionala din partea companiei.
Incepand cu anul 1900, Casa Regala ofera calitatea de Furnizor al Casei Majestatii Sale Regelui drept semn de recunoastere si de apreciere a calitatii deosebite a produselor sau a serviciilor oferite de o persoana sau de o companie comerciala.

Dupa 1947, traditia acordarii acestui titlu a fost reinnodata in anul 2003, cand pentru prima oara dupa 56 de ani o companie romaneasca primea titlul de "Furnizor al Casei Regale a Romaniei". Din anul 2014, stema regala a devenit Marca Inregistrata in toata Europa.


Celor aproape 100 de furnizori ai Casei Regale a Romaniei li se alatura lunar Aspiranti la Titlu, precum si o multime de simpatizanti ai uneia dintre cele mai active si dinamice Case Regale europene.


Anul acesta, in data de 9 mai a avut loc cea de-a 5-a editie a Galei Asociatiei Furnizorilor Casei Regale a Romaniei, eveniment ce reuneste Reprezentantii Casei Regale a Romaniei, Furnizorii oficiali si companii de renume.
Alteta Sa Regala, Principele Radu, alaturi de domnul Ion Tuca si domnul Radu Ghina au onorat cu prezenta un eveniment de inalta tinuta la Hotelul Hilton.
In cadrul Galei, Furnizorii si-au desemnat conducerea pentru perioada 2019-2020, domnul Alin Caraman, CEO K Event Solutions - Furnizor al Casei Regale a Romaniei pentru servicii organizare evenimente, fiind reales pentru al 5-lea mandat in functia de Presedinte.
Lui i se alatura doamna Lorina Seres, AZAY, doamna Loredana Vlad, DENTALMED si domnul Horatiu Nicolar, HERLITZ ROMANIA in Consiliului Director al Asociatiei.
La eveniment au spus prezent si reprezentanti si Automobile Bavaria, Exotique, Leonard Caffe, TC Delta, Macin, Alexandrion, Daniel Angelescu, Beautik, Tohani, Tchibo, Asigest, Gealan, Paul Cosmovici, Purcari, Agricola, Avicola, Sempre Sano, Delaco, La Mircea Macelaru.
De asemenea, in cadrul Galei au fost decernate Diplomele de Excelenta acelor companii, persoane si institutii care sunt recunoscute gratie excelentei lor:
- domnul Catalin Paduraru (pentru ca sustine Vinul romanesc si industria viticola)
- Avincis (pentru ca sustine Vinul si viitorul vinului in Romania)
- Averesti (pentru ca sustine Vinul cu pasiune)
- Casa Auto Valcea (pentru ca sustine mobilitatea Casei Regale a Romaniei)
- Premier Estate Management (pentru ca ofera nu doar case, ci si pasiune si profesionalism).
- Bogdan Serban-Iancu, realizator Ora Regelui, TVR, s-a adresat Furnizorilor in legatura cu planul editorial si eforturile echipei de productie de a sustine acest demers, important pentru Casa Regale, dar si pentru romani.

Tot in cadrul Galei, studentii Facultatii de Agronomie, parte integranta a lucrarilor de amenajare de la Sinaia, Savarsin si Palatul Elisabeta, au povestit despre demersul lor.
An de an, institutia Furnizorilor se intareste; in acest moment, 93 de companii si persoane detin acest titlu, aproape o treime dintre acestia fiind si membri Asociatiei Furnizorilor Casei Regale a Romaniei care este dedicata sustinerii Furnizorilor si brandului de Furnizor, dar si unor actiuni de incurajare a tinerilor antreprenori, start-up-uri, studenti exceptionali si organizarii unui eveniment festival al Furnizorilor in viitorul foarte apropiat.
Traditie in viitor - aceasta ar fi sintagma Furnizorilor Casei Regale a Romaniei in anul 2019.
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...