Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

VÂLCENI DE NOTA 10! Trei medalii de argint pentru Lucian Avram la concursul culinar International Pizza & Pasta

Lucian Avram este un vâlcean căruia îi place să gătească mult și bine. Încrezător în talentul său de a face cele mai delicioase paste, dar și cea mai gustoasă pizza, Lucian s-a înscris la concursul culinar International Pizza & Pasta Championship, Sibiu Regiune Gastronomică Europeană 2019. După cum spune, el a reprezentat în acest concurs cu grad ridicat de dificultate, județul Vâlcea, fiind singurul concurent, dar și restaurantul unde gătește zilnic, Brothers Pub Râmnicu Valcea.
Lucian ne-a povestit că zilele petrecute alături de ceilalți concurenți, dar și de mari maeștri în arta gastronomiei l-au umplut de bucurie, dar și de premii. El a fost premiat 3 medalii de argint la competiția de pizza clasică, desert pizza și pizza creativă.
”Mă numesc Avram Lucian, sunt din Râmnicu Vâlcea, sunt căsătorit și am 2 copii. Am 29 de ani, și lucrez la Brothers Pub ca pizzer, având o experiență de 8 ani și jumătate în domeniu. Iubesc ceea ce fac, e o meserie pe care am descoperit-o acum mult timp și o fac cu mare drag, e o onoare pentru mine că am putut reprezenta județul nostru, cât și Brothers Pub Ramnicu Vâlcea. Sunt singurul vâlcean care a participat la acest mare campionat internațional de pizza și paste și am fost premiat cu 3 medalii de argint la competiția de pizza clasica, desert pizza și creativă.
Am concurat alături de mari chefi profesionisti și țin să vă spun că a fost o competiție cu un juriu destul de exigent, din juriu făcând parte și marele maestru Mario Savona. Acesta este al doilea an când particip la astfel de competiții, anul trecut am obținut 2 medalii de bronz la competițiile de pizza creativă și clasică”, ne-a spus Lucian Avram.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

valoris
Pensiunea Iulia site
Pensiunea Bradul site
uzina mecanica
 
annabella