VÂLCENI DE NOTA 10! Trei medalii de argint pentru Lucian Avram la concursul culinar International Pizza & Pasta

Lucian Avram este un vâlcean căruia îi place să gătească mult și bine. Încrezător în talentul său de a face cele mai delicioase paste, dar și cea mai gustoasă pizza, Lucian s-a înscris la concursul culinar International Pizza & Pasta Championship, Sibiu Regiune Gastronomică Europeană 2019. După cum spune, el a reprezentat în acest concurs cu grad ridicat de dificultate, județul Vâlcea, fiind singurul concurent, dar și restaurantul unde gătește zilnic, Brothers Pub Râmnicu Valcea.
Lucian ne-a povestit că zilele petrecute alături de ceilalți concurenți, dar și de mari maeștri în arta gastronomiei l-au umplut de bucurie, dar și de premii. El a fost premiat 3 medalii de argint la competiția de pizza clasică, desert pizza și pizza creativă.
”Mă numesc Avram Lucian, sunt din Râmnicu Vâlcea, sunt căsătorit și am 2 copii. Am 29 de ani, și lucrez la Brothers Pub ca pizzer, având o experiență de 8 ani și jumătate în domeniu. Iubesc ceea ce fac, e o meserie pe care am descoperit-o acum mult timp și o fac cu mare drag, e o onoare pentru mine că am putut reprezenta județul nostru, cât și Brothers Pub Ramnicu Vâlcea. Sunt singurul vâlcean care a participat la acest mare campionat internațional de pizza și paste și am fost premiat cu 3 medalii de argint la competiția de pizza clasica, desert pizza și creativă.
Am concurat alături de mari chefi profesionisti și țin să vă spun că a fost o competiție cu un juriu destul de exigent, din juriu făcând parte și marele maestru Mario Savona. Acesta este al doilea an când particip la astfel de competiții, anul trecut am obținut 2 medalii de bronz la competițiile de pizza creativă și clasică”, ne-a spus Lucian Avram.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...