Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

VÂLCEA: Concursul Național de Interpretare Instrumentală -Vioară- ,,Geantă - Manoliu’’ a avut concurenţi din 12 judeţe

12 Mai 2019
Joi, 9 mai 2019, Fundația Culturală ,,Tinere Talente’’ din Târgu Mureș a organizat în sala Lahovari a Filarmonicii Ion Dumitrescu din Râmnicu Vâlcea, Concursul Național de Interpretare Instrumentală -Vioară- ,,Geantă - Manoliu’’, ediția I. Au fost prezenți 51 de concurenți din 12 județe, elevi din clasele I-XII ai Școlilor și Liceelor Vocaționale.
Ediția I a acestui concurs s-a bucurat de un real succes, printre premianți aflându-se și foarte mulți elevi din orașul nostru. Aprecierile evoluției concurenților pe scena filarmonicii, au venit din partea unui juriu de prestigiu, mari maeștri în interpretare violonistică:
Prof. Univ. Dr. - Academia de Muzică ,,Ghe. Dima’’ Cluj-Napoca;
Conf. Univ. Dr. Florin Croitoru - Universitatea Națională de Muzică București;
Profesor Speranța Șopov - Liceul de Arte ,,Marin Sorescu’’ Craiova.
Printre premiile deosebite, oferite la finalul concursului ,,Geantă - Manoliu’’ au fost:
Premiul Special ,,MusicFan’’ In Memoriam Prof. Eugen Sitaru, oferit de către doamna prof. Cristiana Lazăr elevei Raluca Bunescu din clasa a VII-a de la Liceul de Arte ,,Victor Giuleanu’’ din Rm. Vâlcea
Trofeul Concursului a fost oferit de către Fundația Culturală ,,Tinere Talente’’ elevei Teodora Todoran din clasa a VII-a de la Liceul Vocațional de Artă din Tg. Mureș.
Organizatorii concursului mulțumesc tuturor participanților, părinților și profesorilor îndrumători, dar în mod special domnului Petruț Constantinescu, managerul Filarmonicii Ion Dumitrescu, pentru tot sprijinul oferit în organizarea și desfășurarea evenimentului cultural.
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

valoris
Pensiunea Iulia site
Pensiunea Bradul site
uzina mecanica
 
annabella