OMOR LA LĂDEŞTI! Un bărbat de 32 de ani şi-a înjunghiat concubina de 72 de ani

În dimineața zilei de 12 mai a.c polițiștii din cadrul Secției 8 Lăpușata au fost sesizați de un bărbat, din comuna Lădești, cu privire la faptul că vecinul acestuia ar fi afirmat că și-a înjunghiat concubina în noaptea de 11/12 mai a.c..
Polițiștii s-au deplasat imediat la locuința indicată, în interiorul căreia a fost descoperit cadavrul unei femei de 72 ani. Totodată polițiștii au identificat și reținut bărbatul bănuit de comiterea faptei.
La nivelul IPJ Vâlcea a fost constituită o echipă de specialiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale și Serviciului Criminalistic pentru efectuarea cercetării la fața locului, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Râmnicu Vâlcea.
În fapt, bărbatul de 32 de ani, din comuna Ladești, ar fi pătruns în interiorul locuinței concubinei sale de 72 de ani, tot din comuna Lădești, iar pe fondul consumului de alcool și al unor neînțelegeri acesta i-ar fi aplicat lovituri în zona pieptului cu un obiect tăietor-înțepător, care i-au cauzat răni incompatibile cu viața.

A fost întocmit un dosar penal pentru omor, în care se efectuează cercetări de către un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Râmnicu Vâlcea.
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

30
Ian2020
Virusomania tâmpește România

Virusomania tâmpește România

Written byMagda POPESCU

Știrile care vin din China sunt tot mai alarmante în ceea ce privește noul virus gripal descoperit acolo. Însă, în România, în loc să tratăm, la nivel public și informațional, această situație cu responsabilitate și discernământ, se titrează cât mai...