Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

OMOR LA LĂDEŞTI! Un bărbat de 32 de ani şi-a înjunghiat concubina de 72 de ani

În dimineața zilei de 12 mai a.c polițiștii din cadrul Secției 8 Lăpușata au fost sesizați de un bărbat, din comuna Lădești, cu privire la faptul că vecinul acestuia ar fi afirmat că și-a înjunghiat concubina în noaptea de 11/12 mai a.c..
Polițiștii s-au deplasat imediat la locuința indicată, în interiorul căreia a fost descoperit cadavrul unei femei de 72 ani. Totodată polițiștii au identificat și reținut bărbatul bănuit de comiterea faptei.
La nivelul IPJ Vâlcea a fost constituită o echipă de specialiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale și Serviciului Criminalistic pentru efectuarea cercetării la fața locului, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Râmnicu Vâlcea.
În fapt, bărbatul de 32 de ani, din comuna Ladești, ar fi pătruns în interiorul locuinței concubinei sale de 72 de ani, tot din comuna Lădești, iar pe fondul consumului de alcool și al unor neînțelegeri acesta i-ar fi aplicat lovituri în zona pieptului cu un obiect tăietor-înțepător, care i-au cauzat răni incompatibile cu viața.

A fost întocmit un dosar penal pentru omor, în care se efectuează cercetări de către un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Râmnicu Vâlcea.
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)
valoris
Pensiunea Iulia site
Pensiunea Bradul site
uzina mecanica
 
annabella