Premii și mențiuni obținute de elevii vâlceni la olimpiadele naționale tehnice

Etapa națională a Olimpiadelor la disciplinele din aria curriculară Tehnologii, desfășurată la sfârșitul lunii aprilie 2018, a confirmat prin rezultatele obținute de elevii participanți, valoarea învățământului tehnic vâlcean. De remarcat, dintre liceele tehnologice, sunt rezultatele obținute de elevii Colegiului Energetic, Colegiului Economic și Liceului “Constantin Brâncoveanu” Horezu, iar pentru Educație tehnologică și aplicații practice - Școala Gimnazială Nr. 4 Rm. Vâlcea. Astfel:
Premiul al II-lea:
- Electronică, automatizări, telecomunicații- PĂTRAȘCU MIHAI DENIS, clasa a XII-a, de laColegiul Energetic, pregătit de profesorii Marica Mariana, Popescu Monica, Filip Irinel.
Premiul al III-lea:
- Electronică, automatizări, telecomunicații- ȘERBĂNESCU MIHAI, clasa a XI-a, de laColegiul Energetic, pregătit de profesorii Marica Mariana, Popescu Monica, Filip Irinel.
Mențiuni:
- Electric, electrotehnic, electromecanic- POPESCU NICOLAE NICUŞOR, clasa a XI-a, de la Liceul “Constantin Brâncoveanu” Horezu, pregătit de profesorii Govoreanu Liliana, Manea Luminița, Toma Mirela, Vladu Aron și maistru instructor Moța Constantin.
- Protecția mediului- VLĂDOI MARIA MĂDĂLINA, clasa a XI-a, de la Colegiul Energetic Rm. Vâlcea, pregătită de profesor Ciurea Camelia.
- Turism și alimentație- CEBUC NICOLETA SILVIA, clasa a XII-a, de la Colegiul Economic Rm. Vâlcea, pregătită de profesorii Grigorie Elena și Rădulescu Axenia.
Premiul special:
- Educație tehnologică și aplicații practice- LIXANDRU ERIKA IOANA, clasa a V-a, de la Școala Gimnazială Nr. 4 Rm. Vâlcea, pregătită de profesor Chicioroagă Elena.
Lotul olimpic al disciplinelor din aria curriculară Tehnologii, selectat în acest an școlar pe baza clasamentului național, a demonstrat o bună pregătire teoretică și practică, toți elevii situându-se pe locuri onorante în ierarhia finală.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

30
Ian2020
Virusomania tâmpește România

Virusomania tâmpește România

Written byMagda POPESCU

Știrile care vin din China sunt tot mai alarmante în ceea ce privește noul virus gripal descoperit acolo. Însă, în România, în loc să tratăm, la nivel public și informațional, această situație cu responsabilitate și discernământ, se titrează cât mai...