REȚINUT de polițiștii din Vâlcea pentru furturi în Italia

Polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale, Postului de Poliție Laloșu și Serviciului de Acțiuni Speciale au pus în executare un mandat european de arestare, emis de autoritățile judiciare din Italia.

La data de 07 mai a.c., polițiștii au pus în executare un mandat european de arestare, emis de autoritățile din Italia, pe numele unui tânăr de 26 de ani, din comuna Laloșu, pentru săvârșirea infacțiunii de furt calificat.

În fapt în perioada anului 2017, în timp ce se afla pe teritoriul Italiei, ar fi participat la sustragerea și folosirea a mai multor autovehicule.

Tânărul a fost prezentat procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Pitești, fiind dispusă măsura reținerii pe o durată de 24 de ore.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

27
Apr2020
Să reînceapă școală sau mai bine nu?

Să reînceapă școală sau mai bine nu?

Written byMagda POPESCU

Iată o dilemă, pe care mai marii de la Ministerului Învățământului trebuie să o rezolve cât mai rapid. Bulversarea din învățământ nu face bine nimănui, însă cel mai mult au de pierdut elevii.Școlile s-au închis de mai bine de trei...