Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

BEAT LA VOLAN și fără permis, prins de polițiștii din Lăpușata

BEAT LA VOLAN și fără permis, prins de polițiștii din Lăpușata foto arhiva
A pus în pericol siguranța circulației rutiere, la volan fără permis și sub influența băuturilor alcoolice.

În noaptea de 07 mai a.c., polițiștii din cadrul Secției 8 Lăpușata aflându-se în exercitarea atribuțiilor de serviciu, au oprit pentru control pe D.N.65C, pe raza comunei Roești, un autoturism condus de un bărbat de 35 de ani, din municipiul Râmnicu Vâlcea.

În urma verificărilor efectuate s-a constatat faptul că bărbatul nu deține permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule, iar în urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o alcoolemie de 0,42 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Bărbatul a fost condus la Spitalul orașului Horezu în vederea recoltării a două probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei, iar pe numele acestuia au fost întocmite acte premergătoare urmăririi penale pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere și conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice.
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)
valoris
Pensiunea Iulia site
Pensiunea Bradul site
uzina mecanica
 
annabella