BEAT LA VOLAN și fără permis, prins de polițiștii din Lăpușata

BEAT LA VOLAN și fără permis, prins de polițiștii din Lăpușata foto arhiva
A pus în pericol siguranța circulației rutiere, la volan fără permis și sub influența băuturilor alcoolice.

În noaptea de 07 mai a.c., polițiștii din cadrul Secției 8 Lăpușata aflându-se în exercitarea atribuțiilor de serviciu, au oprit pentru control pe D.N.65C, pe raza comunei Roești, un autoturism condus de un bărbat de 35 de ani, din municipiul Râmnicu Vâlcea.

În urma verificărilor efectuate s-a constatat faptul că bărbatul nu deține permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule, iar în urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o alcoolemie de 0,42 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Bărbatul a fost condus la Spitalul orașului Horezu în vederea recoltării a două probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei, iar pe numele acestuia au fost întocmite acte premergătoare urmăririi penale pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere și conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice.
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...