NEWS ALERT: A murit doctorul Ion Albescu!

”S-a stins din viață dr. Ion Albescu, la 96 de ani, un model pentru comunitatea vâlceană și un membru marcant al clubului Rotary.
Prieten adevărat, cu mari implicații în comunitate, un medic excepțional pentru Vâlcea, a fondat policlinica Straubing din Goranu, care poartă numele orașului său adoptiv din Germania.
Ion Albescu este cetățean de onoare al municipiului Râmnicu Vâlcea și al orașului Straubing. Este o mare pierdere, am pierdut un om adevărat, colegii rotarieni îl plâng și îl vor regreta.
Rămas bun, Ion Albescu! O să ne fie dor de tine”.

Diana Maria Ionescu, președinte Rotary Club Râmnicu Vâlcea, 2018 - 2019
Evaluaţi acest articol
(7 voturi)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

Editorial

16
Ian2020
Despre morți numai de bine!

Despre morți numai de bine!

Written byRomeo POPESCU

"În singuratate înveți rugăciunea și meditația care îți arată că ea, singuratatea, nu există." - Ioan Gyuri Pascu Despre regretata Cristina Țopescu este vorba. O tragedie neașteptată. Nici nu a început bine anul și o veste dramatică a întristat România....

Opinii

06
Ian2020
Arde Australia!!! Ne pasă? Ar trebui

Arde Australia!!! Ne pasă? Ar trebui

Written byMagda POPESCU

Continentul australian se poate transforma în orice secundă într-o catastrofă climatică fără precedent, incendiile care au cuprins întreg continentul fiind în plină desfășurare și la ora când scriu aceste rânduri. Imaginile apocaliptice care ne vin de acolo, din locul în...