CONCERT PASCAL EXTRAORDINAR la Catedrala Arhiepiscopală din Râmnicu Vâlcea! INTRAREA LIBERĂ

05 Mai 2019
Dacă aveți chef de plimbare duminică după amiaza și vreți să petreceți timp de calitate nu puteți rata Concertu pascal în Catedrala Sfântul Ierarh Nicolae, sub bagheta dirijorului prof. Marian Cristi Stroe. Intrarea este liberă și va avea loc în Catedrala Arhiepiscopală din Râmnicu Vâlcea.
Duminică, 5 mai 2019, începând cu ora 18:30, Corala „Sf Ierah Antim Ivireanul” a Catedralei Arhiepiscopale din Râmnicu-Vâlcea va susține un Concert pascal în Catedrala Sfântul Ierarh Nicolae, sub bagheta dirijorului prof. Marian Cristi Stroe.
Timp de o oră și jumătate, puteți asculta câteva bijuterii corale compuse de I.D.Chirescu, E. Mandicesvsky, G. Musicescu, Paul Constantinescu, Nicolae Lungu și alții. În premieră, veți putea asculta concertul nr. 2 "Înnoiește-te Noule Ierusalime" de G. Musicescu.
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

30
Ian2020
Virusomania tâmpește România

Virusomania tâmpește România

Written byMagda POPESCU

Știrile care vin din China sunt tot mai alarmante în ceea ce privește noul virus gripal descoperit acolo. Însă, în România, în loc să tratăm, la nivel public și informațional, această situație cu responsabilitate și discernământ, se titrează cât mai...