RAZIE în Râmnicu Vâlcea! URMĂRIRE CA-N FILME: Polițiștii au fugărit câțiva kilometri prin municipiu după un șofer beat

În noaptea de 30.04/01.05 a.c. pe raza Municipiului Râmnicu Vâlcea a avut loc o acțiune punctuală pe linia prevenirii și combaterii faptelor antisociale.

Polițiștii din cadrul Biroului Rutier aflându-se în desfășurarea atribuțiilor de serviciu au solicitat, prin intermediul dispozitivului megafon, oprirea pe partea dreaptă a unui autovehicul, moment în care conducătorul autoturismului în cauză a virat brusc schimbând direcția de mers, moment în care polițiștii au plecat în urmărirea acestuia.

După o urmărire de câțiva kilometri prin municipiu, autoturismul a fost imobilizat de către echipaje din cadrul Biroului de Ordine Publică și Rutier.

Conducătorul autoturismului și cei 3 pasageri au fost conduși la sediul Poliție Municipiului Râmnicu Vâlcea, unde s-a stabilit că acesta nu deține permis de conducere, iar în urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o alcoolemie de 0,51 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Bărbatul de 45 de ani, din comuna Păușești-Măglași, a fost condus la Spitalul Județean de Urgență Vâlcea în vederea recoltării a două probe biologice de sânge, iar pe numele acestuia au fost întocmite acte premergătoare urmăririi penale pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice și conducerea unui vehicul fără permis de conducere.
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

Editorial

16
Ian2020
Despre morți numai de bine!

Despre morți numai de bine!

Written byRomeo POPESCU

"În singuratate înveți rugăciunea și meditația care îți arată că ea, singuratatea, nu există." - Ioan Gyuri Pascu Despre regretata Cristina Țopescu este vorba. O tragedie neașteptată. Nici nu a început bine anul și o veste dramatică a întristat România....

Opinii

06
Ian2020
Arde Australia!!! Ne pasă? Ar trebui

Arde Australia!!! Ne pasă? Ar trebui

Written byMagda POPESCU

Continentul australian se poate transforma în orice secundă într-o catastrofă climatică fără precedent, incendiile care au cuprins întreg continentul fiind în plină desfășurare și la ora când scriu aceste rânduri. Imaginile apocaliptice care ne vin de acolo, din locul în...