La Pitești, DACIA mărește capacitatea de producție, FORD lansează un noul model de autoturism la Craiova

01 Mai 2019
La Pitești, DACIA mărește capacitatea de producție, FORD lansează un noul model de autoturism la Craiova foto arhiva
Investitorii au încredere în guvernarea PSD, iar noi inițiative de anvergură demostrează acest fapt. Acesta este atât efectul firesc al stabilității țării, cât și al creșterii economice și al mediului de afaceri bun care reprezintă reușite fundamentale ale actualei guvernări.
Astfel, beneficiind și de ajutor de stat din partea Guvernului României, Dacia va mări capacitatea de producție la Uzina din Mioveni. În acest context, tot mai multe firme străine deschid în apropiere de Pitești fabrici de componente auto, uzina de la Mioveni generând astfel efect multiplicator în economia Argeșului și nu numai.
De asemenea, șeful Ford Europa anunță lansarea în producție, la Craiova, a unui nou model de mașină care va duce afacerea americanilor din România la peste 5 miliarde de euro/an.
Iar un grup de companii belgiene cu afaceri de 1,8 miliarde de euro investește în capitalul unui firme românești cu performanțe în IT și robotică – creatoare a robotului DORA, unicat pe piața de HR, care îi ajută pe candidați să-și găsească loc de muncă prin intermediul Facebook.
“Sunt doar câteva exemple care arată că mediul de afaceri este stabil și efervescent pe fondul măsurilor luate de Guvern. Cei care propovăduiesc “apocalipsa” economică nu vor decât să sperie lumea, făcând un joc electoral bazat pe dezinformare și negare a realității”, Șerban Valeca, vicepreședinte al Senatului României.
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

30
Ian2020
Virusomania tâmpește România

Virusomania tâmpește România

Written byMagda POPESCU

Știrile care vin din China sunt tot mai alarmante în ceea ce privește noul virus gripal descoperit acolo. Însă, în România, în loc să tratăm, la nivel public și informațional, această situație cu responsabilitate și discernământ, se titrează cât mai...