De 1 Mai, președintele CJ Vâlcea, Constantin Rădulescu, prezent la activități în județ! (FOTO)

01 Mai 2019
Încă de la primele ore ale dimineții Constantin Rădulescu, Președintele PSD și al Consiliului Județean Vâlcea a început o serie de deplasări care se vor desfășura pe durata întregii zile, în diferite localități ale județului Vâlcea.
Și pentru că este 1 Mai, nu vor fi doar întâlniri cu oficialități și cetățeni ai județului, dar și participarea la o serie de acțiuni specifice zilei de 1 Mai.
“Iubesc din tot sufletul acest județ unde cu voia lui Dumnezeu și cu ajutorul oamenilor îmi desfășor activitatea în calitate de Președinte al Consiliului Județean ,dar și al PSD Vâlcea.
Îmi place să mă întâlnesc cu oamenii, îmi place să merg în mijlocul comunităților și este o adevărată bucurie pentru mine să particip la manifestările organizate de primari.
Colegii meu primari se află în prima linie “de luptă “ pentru a face fapte bune destinate comunității pe care o reprezintă.
Prin tot ceea ce facem, atât eu cât și primarii ne dorim să le dăm putere vâlcenilor să privească cu mai multă încredere în viitor.
Astăzi voi merge la o serie de manifestări sportive, dar și socio-culturale.
Le spun la mulți ani și multă sănătate tuturor românilor și vâlcenilor cu prilejul zilei de 1 Mai!”-
Constantin Rădulescu, Președinte Consiliul Județean Vâlcea
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)
Redactia

Telefoane:
+40 250 735 511
+40 350 806 801
Email:
voceavalcii@yahoo.com
redactia@voceavalcii.ro

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

30
Ian2020
Virusomania tâmpește România

Virusomania tâmpește România

Written byMagda POPESCU

Știrile care vin din China sunt tot mai alarmante în ceea ce privește noul virus gripal descoperit acolo. Însă, în România, în loc să tratăm, la nivel public și informațional, această situație cu responsabilitate și discernământ, se titrează cât mai...