Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

Bătrân din Vâlcea, mort după ce a căzut într-o fântână (FOTO)

29 Apr 2019
Un bătrân din Vâlcea a murit după ce a căzut într-o fântână de aproape 10 metri. Echipele de intervenție au stabilit că omul nu a murit înecat, ci a avut ghinionul să se lovească de găleata fântânii, lovitura fiindu-i fatală.
Bătrânul care a căzut într-o fântână era din localitatea Bunești și a murit luni dimineața, după ce a căzut în fântână. Aceasta are o adâncime de 10 metri și un diametru de 1,2 metri, arată reprezentanții ISU Vâlcea. Bărbatul ar fi încercat să scoată apă, dar s-a dezechilibrat şi a căzut în fântână, cred pompierii.
„Membrii echipei de căutare – salvare din cadrul ISU Vâlcea au fost solicitaţi în jurul orei 5.00 să intervină pentru salvarea unei persoane căzute într-o fântână cu o adâncime de 9 – 10 metri. Bărbatul a fost extras cu ajutorul unei cordiţe şi cu o scară, de la o adâncime de aproximativ 3-4 metri de sol, în cădere el fiind blocat de găleata fântânii” au transmis reprezentanții ISU Vâlcea.
Medicii nu mai putut să facă nimic pentru victimă.
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)
valoris
Pensiunea Iulia site
Pensiunea Bradul site
uzina mecanica
 
annabella