Bătrân din Vâlcea, mort după ce a căzut într-o fântână (FOTO)

29 Apr 2019
Un bătrân din Vâlcea a murit după ce a căzut într-o fântână de aproape 10 metri. Echipele de intervenție au stabilit că omul nu a murit înecat, ci a avut ghinionul să se lovească de găleata fântânii, lovitura fiindu-i fatală.
Bătrânul care a căzut într-o fântână era din localitatea Bunești și a murit luni dimineața, după ce a căzut în fântână. Aceasta are o adâncime de 10 metri și un diametru de 1,2 metri, arată reprezentanții ISU Vâlcea. Bărbatul ar fi încercat să scoată apă, dar s-a dezechilibrat şi a căzut în fântână, cred pompierii.
„Membrii echipei de căutare – salvare din cadrul ISU Vâlcea au fost solicitaţi în jurul orei 5.00 să intervină pentru salvarea unei persoane căzute într-o fântână cu o adâncime de 9 – 10 metri. Bărbatul a fost extras cu ajutorul unei cordiţe şi cu o scară, de la o adâncime de aproximativ 3-4 metri de sol, în cădere el fiind blocat de găleata fântânii” au transmis reprezentanții ISU Vâlcea.
Medicii nu mai putut să facă nimic pentru victimă.
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

30
Ian2020
Virusomania tâmpește România

Virusomania tâmpește România

Written byMagda POPESCU

Știrile care vin din China sunt tot mai alarmante în ceea ce privește noul virus gripal descoperit acolo. Însă, în România, în loc să tratăm, la nivel public și informațional, această situație cu responsabilitate și discernământ, se titrează cât mai...