INCREDIBIL: Au fost prinși la furat dintr-un TIR avariat pe Valea Oltului (FOTO)

Deși pare greu de crezut, vineri seara, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Vâlcea au prins în flagrant delict mai multe persoane care furau băuturi răcoritoare dintr-un tir ieșit de pe carosabil la Brezoi, pe DN7.
TIR-ul a fost avariat în dimineața zilei de 26 aprilie la km. 206 pe DN7 – Valea Oltului la Brezoi. Din cauza neadaptării vitezei, autotrenul încărcat cu băuturi răcoritoare a ajuns în șanț.
Pentru că traficul pe Valea Oltului era unul ridicat și pentru că TIR-ul era în șanț și nu încurca circulația, s-a decis ca acesta să fie extras mai târziu după DN 7. Numai că, cineri seară, polițiștii SPR Vâlcea au depistat în flagrant delict mai multe persoane in timp ce sustrăgeau băuturi răcoritoare din tir-ul în cauză.
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...