Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

FOTO: ACCIDENT în Șirineasa! O femeie este ÎNCARCERATĂ

O șoferiță, aflată la volanul unui autoturism Dacia Logan, a provocat un grav accident de circulație în comuna Șirineasa, sat Ciorăști. În urma impactului frontal dintre cele două autoturisme, Dacia Logan ar fi intrat pe contrasens lovind frontal celalalt autoturism, trei persoane au fost rănite, una fiind încarcerată.
Din primele informații, autoturismul Dacia Logan de culoare alba condus de o femeie de 26 de ani, din Fârtățești ar fi intrat pe contrasens și a lovit celălalt auto condus de un bărbat de 58 de ani, din Popești autoturism in care se afla și un pasager tot din Popești, de 25 ani. Femeia a rămas încarcerată.
UPDATE ora 18:40: Situatia victimelor la accident Femeie 25 ani, descarcerata, constienta cu fractura tibie si rotula membru inf.stang si lovita grav la cap, preluata de SAJ;Barbat 54 ani cu plaga la cap si durere toracica preluat de SAJ, Femeia de 24 ani cu dureri in piept si zona lombara preluata de SMURD
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)
valoris
Pensiunea Iulia site
Pensiunea Bradul site
uzina mecanica
 
annabella