Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

Ultima oră


Oltchim Râmnicu Vâlcea intră în FALIMENT

24 Apr 2019
Administratorii judiciari ai companiei Oltchim Râmnicu Vâlcea au solicitat deschiderea procedurii falimentului faţă de combinatul chimic, planul de reorganizare al activităţii acestuia expirând luni, se arată într-un raport, trimis marţi, Bursei de Valori Bucureşti (BVB).
„Consorţiul de administratori judiciari ai Oltchim S.A. anunţă că a depus în data de 23.04.2019 la Tribunalul Vâlcea, în dosarul nr. 887/90/2013, Raportul privind stadiul de implementare a planului de reorganizare a activităţii Oltchim S.A. prin care se solicita instanţei să ia act că durata de implementare a planului de reorganizare a expirat la data de 22.04.2019 şi să dispună deschiderea procedurii falimentului faţă de Oltchim S.A.„, se precizează în raportul publicat pe BVB.
Combinatul se află în insolvenţă încă din ianuarie 2013, acţionarul majoritar fiind statul român, care deţine peste 54% din acţiunile societăţii.
Din luna februarie, compania a rămas cu 177 de angajaţi.
În iunie 2018, Dynamic Selling Group SRL a cumpărat cu peste 12 milioane de lei Divizia Materiale de Construcţii Ramplast.
Iar în noiembrie 2018, cea mai mare parte a activelor Oltchim au fost cumpărate de Chimcomplex S.A. a cumpărat, pentru suma de 127 de milioane de euro.
Printre active s-au numărat secţiile Clorosodice, Oxo-alcooli, Polioli, Servicii pe teren, Vagoane şi parţial VCM/PVC 1 şi 1.164 dintre salariaţi.
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

valoris
Pensiunea Iulia site
Pensiunea Bradul site
uzina mecanica
 
annabella