Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

FOTO: A condus fără permis si a provocat un ACCIDENT la Bunesti

A condus un autoturism pe drumurile publice, fără a deține permis de conducere și a provocat un eveniment rutier.

La data de 22 aprilie a.c., polițiștii din cadrul Postului de Poliție Bunești au fost sesizați cu privire la faptul că pe DJ 650, pe raza comunei Bunești a avut loc un eveniment rutier în care sunt implicate două autoturisme.

La fața locului au fost descoperite cele două autoturisme avariate și au fost identificați cei doi conducători auto respectiv un bărbat de 42 de ani, din comuna Pietrari și un tânăr de 26 de ani, din comuna Bunești.

În fapt, autoturismul condus de bărbatul de 42 de ani, în timp ce efectua manevra regulamentară de depășire, cel de-al doilea autoturism a virat stânga fără a se asigura rezultând avarierea acestora.

În urma evenimentului rutier nu a rezultat rănirea niciunei persoane.

Din verificările efectuate de polițiști s-a stabilit că tânărul de 26 de ani nu deține permis de conducere pentru nici o categorie de autovehicule.

S-a întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de ocnducere.
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)
valoris
Pensiunea Iulia site
Pensiunea Bradul site
uzina mecanica
 
annabella