Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

FOTO: Cu doar câteva zile înainte de Paște, în nordul județului Vâlcea ninge ca de Crăciun

În nordul județului Vâlcea, la Vidra, cu doar câteva zile înainte de Paște ninge ca în povești. Stratul de zăpadă a acoperit deja asfaltul, iar peisajul este unul de vis.
Ninsoarea s-a stârnit, din nou, nopțile trecute, la munte. Ca și când ne-am pregăti de Craciun, și nu de Paște, drumarii au ieșit la treabă exact ca într-o lună obișnuită de iarnă!
Veștile meteorologilor nu sunt deloc liniștitoare.
În săptămâna 22.04.2019 – 29.04.2019 - valorile termice vor fi ușor mai coborâte decât cele specifice acestui interval în regiunile sud-estice, dar și ușor mai ridicate în vestul și nord-vestul teritoriului, iar în rest vor fi apropiate de cele normale pentru această perioadă. Regimul pluviometric va fi deficitar în cea mai mare parte a țării, dar mai ales în regiunile montane.

Așa cum va fi vremea de Florii, așa va fi și de Paște, spune tradiția, dar meteorologii vin să o completeze cu noi informații. Prognoza meteo de Florii anunță temperaturi încadrate în limite normale ale acestei perioade, însă de Paște,temperaturile vor fi mult mai ridicate
Evaluaţi acest articol
(10 voturi)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

valoris
Pensiunea Iulia site
Pensiunea Bradul site
uzina mecanica
 
annabella