Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

Ultima oră


OFL RÂMNICU VÂLCEA, din nou alături de comunitate (FOTO)

22 Apr 2019
Seria acțiunilor de caritate „PNL Dăruiește” ale Organizației Femeilor Liberale din municipiu continuă. Acțiuni de ajutorare a semenilor noștri aflați în situații delicate sau donații către instituții ce se confruntă cu lipsa fondurilor sunt întreprinse în ultimii doi ani indiferent de perioadă, dar mai cu seamă în apropierea sărbătorilor când în centrul atenției sunt copiii din familii cu dificultăți financiare.
Astfel, în pragul Sărbătorii Paștelui, Președinta OFL Rm. Vâlcea, Irina Argeșanu împreună cu doamnele liberale din Biroul Politic au donat alimente către trei familii din comunitatea râmniceană care aveau șase copii (tripleți), 3 copii, respectiv 2 copii cu vârste cuprinse între 3 ani și 14 ani. Una dintre aceste familii fusese vizitată și acum doi ani de Președinta OFL, Irina Argeșanu care, împreună cu alți colegi din PNL, au sponsorizat realizarea unei ivestigații cu ajutorul computerului tomograf (CT) pentru un copil cu o gravă afecțiune la creier și care în acest moment se află într-o stare mult mai bună datorită tratamentului prescris ca urmare a CT-ului făcut.
„Trăiesc de fiecare dată toate aceste momente cu aceleași emoții, mai ales atunci când este vorba de copii. Atât eu, cât și colegele mele facem toate aceste lucruri din suflet și cu toată bucuria. După cum se vede, am început acum peste doi ani niște acțiuni de caritate devenite tradiție pentru OFL Râmnicu Vâlcea și vom continua. Ne pasă de comunitate și de problemele semenilor noștri pentru care vom face tot ceea ce ne stă în putere să îi ajutăm. Le mulțumesc doamnelor liberale pentru susținerea acestor acțiuni. Locuitorilor Râmnicului și mai ales femeilor le doresc un Paște fericit și liniștit alături de cei dragi ! ”, a declarat Președinta OFL Rm. Vâlcea, Irina ArgeșanuDep. Comunicare OFL Rm. Vâlcea
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)
Redactia

Telefoane:
+40 250 735 511
+40 350 806 801
Email:
voceavalcii@yahoo.com
redactia@voceavalcii.ro

valoris
Pensiunea Iulia site
Pensiunea Bradul site
uzina mecanica
 
annabella