Bărbaţi ARESTAŢI pentru furt! Au sustras dintr-un apartament 28.000 lei

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Vâlcea au identificat doi bărbați de 41 și 44 de ani, bănuiți de comiterea infracțiunii de furt calificat.

La data de 20 aprilie a.c., polițiștii au identificat doi bărbați de 41 și 44 de ani, din județul Tulcea, bănuiți de comiterea infracțiunii de furt dintr-o locuință de pe raza municipiului Râmnicu Vâlcea.

În fapt, la data de 16 martie a.c., cei doi bărbați ar fi pătruns prin efracție într-o locuință de pe raza municipiului, de unde ar fi sustras sume de bani în lei și valută, dar și bijuterii din aur, prejudiciul total fiind de peste 28 000 lei.

Bărbații au fost reținuți pe o perioadă de 24 de ore, iar în data de 21 aprilie a.c. Judecătoria Râmnicu Vâlcea a admis propunerea Parchetului Râmnicu Vâlcea de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...