Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

Ultima oră


VÂLCEA: A condus un autoturism sub influența băuturilor alcoolice și a intrat într-un copac

VÂLCEA: A condus un autoturism sub influența băuturilor alcoolice și a intrat într-un copac foto arhiva
Polițiștii din cadrul Poliției Orașului Băbeni aflându-se în exercitarea atribuțiilor de serviciu, au descoperit în afara părții carosabile a Drumului Național 64, un autoturism avariat ce intrase în coliziune cu un copac.

La fața locului a fost identificat și un bărbat de 45 de ani, din municipiul Râmnicu Vâlcea, care a declarat că în timp ce conducea autoturismul, din cauza neatenției a pierdut controlul volanului fapt ce a condus la producerea evenimentului rutier, eveniment ce nu i-a produs nici o vătămare.

În urma verificărilor efectuate polițiștii au stabilit că bărbatul în cauză are dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice, suspendat, din noiembrie 2018, iar în urma testării cu aparatul etilotest a resultat o alcoolemie de 0,98 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Cel în cauză a fost condus la Spitalul Județean Vâlcea, unde i s-au recoltat probe biologice, în vederea stabilirii gradului de alcoolemiei, iar pe numele său s-au întocmit acte premergătoare urmăririi penale, sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului și conducerea unui vehicul fără permis de conducere.
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)
valoris
Pensiunea Iulia site
Pensiunea Bradul site
uzina mecanica
 
annabella