Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

Ultima oră


Sondaj la comanda PSD: Liberalii scad DRAMATIC în județul Vâlcea! CIFRE EXCLUSIVE

20 Apr 2019
Potrivit unui sondaj de opinie realizat la comanda PSD la finalul lunii martie și începutul lunii aprilie 2019, la Vâlcea, social-democrații conduc confortabil în preferințele electoratului vâlcean, în intenția de vot la europarlamentare PSD având 42%. Este urmat, surpriză, de USR cu 22%, iar mai apoi de PNL cu 17%. PER are 12%, iar ALDE 10%. Aceste cifre sunt luate în calcul în contexul în care și prezența la vot ar crește substanțial față de scrutinul din 2014
În Râmnicu Vâlcea, conform surselor noastre, procentele arată în felul următor: PER - 44%, PSD - 24%, USR - 18%, PNL - 14% și ALDE 9%.
Rezultatele sondajului realizat la comanda PSD, la nivel național, vor fi prezentate marți de președintele PSD, Liviu Dragnea, susțin surse din PSD pentru www.voceavalcii.ro.
Evaluaţi acest articol
(7 voturi)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

valoris
Pensiunea Iulia site
Pensiunea Bradul site
uzina mecanica
 
annabella