Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

Ultima oră


FOTO: Adi de la Vâlcea, operat de urgență!

17 Apr 2019
Interpretul Adi de la Vâlcea a ajuns pe mâna medicilor. Artistul a fost operat la bilă de urgență din cauza nopților pierdute și orelor petrecute pe scenă. Optimist și atent cu admiratorii săi din mediul online, cântărețul de muzică de petrecere a transmis mai multe mesaje înainte de a fi operat, dar și după ce a fost dus în salonul post-operator.
Pe pagina sa de Facebook, artistul a spus că are ceva emoții, dat fiind că este pentru prima dată pe un pat de spital. „Pentru prima dată pe un pat de spital, mă pregătesc de o mică operație de bilă, plătesc prețul nopților pierdute și stresului. Este o operație usoară, nu trebuie să vă îngrijorați… cel putin așa cred:) Va pup și să ne auzim cu bine. / Gata, am ieșit totul bine, vă mulțumesc mult pentru mesaje”, a scris Adi de la Vâlcea în mediul online.
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)
valoris
Pensiunea Iulia site
Pensiunea Bradul site
uzina mecanica
 
annabella