Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

VIDEO: SCANDAL TERIBIL la ITM Vâlcea! Șefii inspectoratului se acuză de corupție, șantaj, furt și bătaie ediție tiparită

În urma dezvăluirilor EXCLUSIVE din VOCEA VÂLCII, situația de la ITM Vâlcea a escaladat miercuri, 17 aprilie 2019, într-un conflict deschis chiar în fața inspectorilor de la Inspecția Muncii din București. La sediul ITM Vâlcea, au avut loc scene incredibile, toți angajații instituției protestând față de modul dictatorial de conducere al inspectorului șef adjunct Viorel Simniciuc.
Protagoniștii scandalului Ion Tănăsoiu, șeful ITM Vâlcea și adjunctul său, Viorel Simniciuc s-au contrat în fața jurnaliștilor din Vâlcea, aruncându-și acuze grave.
În fața unui asemenea haos, care este cunoscut atât de autoritățile din Vâlcea, cât și de superiorii de la București, rămâi perplex. Este greu de imaginat pentru agenții economici, unde oamenii aceștia se duc în control, că se poate ajunge în asemenea situații penibile de-a dreptul.

Vom reveni cu întreg filmul scandalului
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

valoris
Pensiunea Iulia site
Pensiunea Bradul site
uzina mecanica
 
annabella