CIRC LA ITM VÂLCEA! Toți angajații instituției vor ieși la protest! VEZI DE CE (EXCLUSIV)

Este pentru prima dată în istoria ITM Vâlcea, când toți cei 30 de angajați ai instituției sunt deciși să adopte o formă de protest. Aceștia vor protesta miercuri, 17 aprilie 2019, începând cu orele 11.00 în interiorul instituției.
Nemulțumirile lor vizează atitudinea inspectorului șef adjunct al instituției, Viorel Sminticiuc, care, de când ocupă funcția de adjunct, spun colegii săi de serviciu, a avut în permanență un comportament excesiv de obraznic, atât în comportament, cât și în limbaj. De mai bine de trei ani de zile, domnul Sminticiuc a ignorat orice normă de bun simț și de lege, agresându-și colegii atât verbal, cât și fizic. Se pare că acum legea pumnului este cea care domnește la ITM Vâlcea.

Inspectorul șef al ITM Vâlcea, bătut în propriul birou

Ion Tănăsoiu, cel care conduce ITM Vâlcea, nu a scăpat de comportamentul agresiv al adjunctului său. Conform spuselor domnului Tănăsoiu, în data de 8 decembrie 2018, a avut loc o altercație, chiar în biroul său. ”Am fost atacat în propriul birou. Eram împreună cu inspectorul Valentin Trofin, când a intrat domnul Sminticiuc. În urma unui schimd de replici, m-am trezit direct cu un pumn în față. Am căzut jos, pentru că atacul a fost neașteptat, iar a continuat să dea cu pumnii în mine.
Culmea este că tot eu sunt cel cu dosar penal pentru că domnul a făcut plângere. Este o atmosferă de nesuportat în Inspectorat. Toți angajații sunt solidari cu mine și suntem deciși să protestăm pentru că refuzăm să ne supunem controlului pe care ni l-au trimis de la București, de la Inspecția Muncii”, ne-a declarat Ion Tănăsoiu.
Așteptăm și opinia inspectorului șef adjunct, Viorel Sminticiuc, pentru a o arăta opiniei publice.
vom reveni cu un amplu material
Evaluaţi acest articol
(9 voturi)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

Editorial

16
Ian2020
Despre morți numai de bine!

Despre morți numai de bine!

Written byRomeo POPESCU

"În singuratate înveți rugăciunea și meditația care îți arată că ea, singuratatea, nu există." - Ioan Gyuri Pascu Despre regretata Cristina Țopescu este vorba. O tragedie neașteptată. Nici nu a început bine anul și o veste dramatică a întristat România....

Opinii

06
Ian2020
Arde Australia!!! Ne pasă? Ar trebui

Arde Australia!!! Ne pasă? Ar trebui

Written byMagda POPESCU

Continentul australian se poate transforma în orice secundă într-o catastrofă climatică fără precedent, incendiile care au cuprins întreg continentul fiind în plină desfășurare și la ora când scriu aceste rânduri. Imaginile apocaliptice care ne vin de acolo, din locul în...