Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

Ultima oră


Farmacia Băjan a cumpărat palmaresul legendarei Oltchim Râmnicu Vâlcea

15 Apr 2019
Unul dintre sponsorii principali ai lui SCM Rm. Vâlcea a cumpărat palmaresul defunctei Oltchim, cea mai galonată echipă de handbal din România, și urmează să-l doneze Primăriei Rm. Vâlcea, arată www.prosport.ro. Este vorba despre Farmacia Băjan.
În 2016, președinte al SCM Rm. Vâlcea a fost numit Gabi Băjan, unul dintre acţionarii farmaciei, dar şi consilier municipal din partea PER. Prin firma familiei sale, „Farmacia Băjan”, Gabi a devenit unul dintre sponsorii principali ai echipei.
„Primul meu gând a fost să construim din nou o echipă puternică. Am crescut la Vâlcea cu marea echipă Chimistul și mai apoi Oltchim. Mi-am dorit, de asemenea, să recuperăm palmaresul Oltchimului, să continuăm tradiția unei formații de legendă”, a declarat Gabi Băjan pentru www.prosport.ro.
După mai bine de doi ani, „din cauza birocrației stufoase”, Gabi spune că a reușit să intre în posesia palmaresului. „Nu contează cât am plătit! Important e că am reușit. Firma familiei mele deține acum palmaresul. În câteva zile îl vom dona Primăriei Rm. Vâlcea. Într-o ședință de Consiliu Local urmează să se aprobe acest lucru, iar din acel moment putem vorbi de faptul că suntem continuatorii Oltchimului”, a subliniat Gabi.

Gabi Băjan și-a propus să recupereze acum și numele fostei echipe. „Vreau să salvăm un brand național și chiar european. De Oltchim știa orice iubitor de handbal din Europa”, a subliniat el.
Până atunci, Vâlcea luptă să câștige un nou titlu de campioană. Acum, după preluarea palmaresului, nu ar mai fi primul pentru SCM Rm. Vâlcea, ci al 20-lea din istoria Vâlcei.
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)
valoris
Pensiunea Iulia site
Pensiunea Bradul site
uzina mecanica
 
annabella