DEFINITIV! Goran Bregovic va cânta la Râmnicu Vâlcea în septembrie

12 Apr 2019
Primăria Râmnicu Vâlcea a finalizat discuțiile cu renumitul artist bosniac Goran Bregovic pentru un concert extraordinar odată cu inaugurarea Complexulului Cultural – Sportiv „Arenele Traian”, în prima săptămână a lunii septembrie. Astfel, cele două părți s-au înțeles, în acest sens încheindu-se și un contract.
„Râmnicu Vâlcea se va număra la sfârşitul lunii august printre marile oraşe care vor dispune de un astfel de complex care să includă o arenă în aer liber care să se preteze şi la spectacole dar şi la competiţii sportive. Vorbim de un complex care include şi terenuri de sport. Iar pentru momentul inaugural Goran Bregovici este solistul care va concerta primul aici.
Râmnicul se va deschide astfel pentru artişti de talie internaţională, după Bregovici vor urma şi alţi mari artişti sau trupe de muzică din afara României”, susține primarul Mircia Gutău.
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...