Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

Ultima oră


DEFINITIV! Goran Bregovic va cânta la Râmnicu Vâlcea în septembrie

12 Apr 2019
Primăria Râmnicu Vâlcea a finalizat discuțiile cu renumitul artist bosniac Goran Bregovic pentru un concert extraordinar odată cu inaugurarea Complexulului Cultural – Sportiv „Arenele Traian”, în prima săptămână a lunii septembrie. Astfel, cele două părți s-au înțeles, în acest sens încheindu-se și un contract.
„Râmnicu Vâlcea se va număra la sfârşitul lunii august printre marile oraşe care vor dispune de un astfel de complex care să includă o arenă în aer liber care să se preteze şi la spectacole dar şi la competiţii sportive. Vorbim de un complex care include şi terenuri de sport. Iar pentru momentul inaugural Goran Bregovici este solistul care va concerta primul aici.
Râmnicul se va deschide astfel pentru artişti de talie internaţională, după Bregovici vor urma şi alţi mari artişti sau trupe de muzică din afara României”, susține primarul Mircia Gutău.
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

valoris
Pensiunea Iulia site
Pensiunea Bradul site
uzina mecanica
 
annabella