Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

UPDATE: Vâlceanul care a făcut dezvăluirile de la Hunt The Wolf 2019 este doar însoțitor, nu concurent

Ionuț Georgescu din Râmnicu Vâlcea, cel care ne-a dezvăluit ce se întâmplă la concursul de ATV-uri Hunt The Wolf 2019 ne-a spus că deși și el a concurat în anii trecuți la acest concurs, de această dată nu a putut deoarece avea mâna în ghips.
”Eu am fost spectator la acest concurs, nu am concurat pe ATV si nici nu o sa mai conduc asa ceva in viata mea! Dar, am avut din familie persoane care au concurat. Nu este corect, ca la o panta de genul sa nu stea nimeni din staff sau ambulanta PANA TRECE ULTIMUL CONCURENT plecat de la start. Este adevarat ca au venit ulterior, dupa incident... dar din pacate prea tarziu. Am ajuns la fata locului in spatele ambulantei. Au fost incidente si cu autoturismele din trafic, deoarece nu a fost un concurs cu circuit inchis, a venit si Politia. Normal era ca la orice iesire din camp pe o strada principala unde existau masini si camione cu lemne sa fie cineva din staff sa anunte! Distanta de la baza la aceea panta este de aproximativ 12-15 km... prin curbe si dealuri. Nu este corect pentru aceea fata... si nici pentru familia ei. Sper ca cineva sa faca dreptate in acest incident neplacut...Aceea panta numita KILLER HILL este renumita la acest concurs! Si anul trecut persoane au fost luate cu elicopterul si duse de urgenta la spital”, a mai povestit Ionuț Georgescu.
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

valoris
Pensiunea Iulia site
Pensiunea Bradul site
uzina mecanica
 
annabella