TRAGEDIE la Hunt The Wolf 2019! O tânără a decedat strivită sub ATV

Hunt The Wolf 2019, după cum descriu organizatorii este cea mai dură cursă de ATV-uri din Europa. La editia dinn acest an, la Sancraiu, judetul Cluj, au ajuns sportivi din 16 tari: Serbia, Ungaria, Cehia, Croatia, Slovacia, Italia, Marea Britanie, Lituania, Polonia, Belgia, Suedia, Germania, Franta, Elvetia, Slovenia si Romania.
Un vâlcean participant la concurs acuză proasta organizare, care, iată de această dată, a dus la o adevărată tragedie.
"Sunt din Ramnicu Valcea si fac parte dintr-o echipa frumoasa de ATV-uri. Unii din noi suntem participanti la concursul Hunt The Wolf 2019, unde sunt aproximativ 200 de ATV-uri in concurs din toata lumea.
Astazi, o fata in varsta de 28 de ani, a decedat la acest concurs.... din cauza organizarii slabe, an si an la rand aceasi proasta organizare a competiţiei! A fost o panta grea, la categoria crossover... aceea fata a coborat panta inclinata aproape 75 grade... ATV-ul s a rasturnat, ea a fost aruncata pe panta in jos, iar ATV-ul a căzut peste ea. Pur si simplu a fost strivita de ATV.
În mod normal, la o panta asa de periculoasă, trebuie sa stea cineva din staff acolo sau macar o ambulanta să fie în zonă, mai aproape! Nu era nimeni acolo! Din ce stiu, tânăra a concurat cu sotul ei. Am înţeles că alaturi de ea era si tatal acesteia.
Eu am plecat de la baza de la finish normal, unde a fost si locatia parcarea de ATV-uri. Am vazut cum toata lumea a fugit din parcare inclusiv ambulanta, care era la baza. Am facut pana acolo aproximativ 15 minute.
Am ajuns la aceea panta numita "Killer", unde am vazut aceea fata intinsa, iar atv ul undeva jos, se vede si in poze!
Anul trecut, alte persoane au fost luate de elicopter si duse de urgenta la Bucuresti sau la diferite spitale din tara. Din cate am auzit, este prima persoana care moare la acest concurs, editia 2019", ne-a declarat vâlceanul participant la concurs.
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

Editorial

16
Ian2020
Despre morți numai de bine!

Despre morți numai de bine!

Written byRomeo POPESCU

"În singuratate înveți rugăciunea și meditația care îți arată că ea, singuratatea, nu există." - Ioan Gyuri Pascu Despre regretata Cristina Țopescu este vorba. O tragedie neașteptată. Nici nu a început bine anul și o veste dramatică a întristat România....

Opinii

06
Ian2020
Arde Australia!!! Ne pasă? Ar trebui

Arde Australia!!! Ne pasă? Ar trebui

Written byMagda POPESCU

Continentul australian se poate transforma în orice secundă într-o catastrofă climatică fără precedent, incendiile care au cuprins întreg continentul fiind în plină desfășurare și la ora când scriu aceste rânduri. Imaginile apocaliptice care ne vin de acolo, din locul în...