PROGRAMUL GUVERNAMENTAL RABLA 2019 începe cu oferte speciale la FORD -PRIMEXPROD

11 Apr 2019
Conform Administrației Fondului pentru Mediu, Programul de stimulare a Înnoirii Parcului Auto NaȚional pentru anul 2019 va debuta cu data de 12 Aprilie. Dealerul Ford - Primexprod Valcea este pe lista producătorilor validați in cadrul programului și vă așteptăm la showroomul din CALEA BUCURESTI NR 70 , RÂMNICU VÂLCEA ( Centura Orașului ) cu unele dintre cele mai avantajoase oferte la autoturisme noi.
Primexprod oferă o gamă largă de autoturisme și autoutilitare Ford care se înscriu în PSIPAN 2019, având oferte atât pentru persoane fizice, cât și pentru persoane juridice.
Cea mai ieftină mașină din gama Ford este NOUL FORD KA + care începe de la 8850 euro tva inclus (după înscrierea în PSIPAN 2019) - oferta ce include garanție extinsă 2+3 ani în limita a 100.000 km .
Aceasta este urmată de Ford Fiesta, care beneficiază de un motor de 1.1 85 CP Benzina la pret de 10.200 euro - pachet Trend inclus si garantie 2+3 ani in limita a 100.000 km. Pentru persoanele active Ford a gandit si Gama Fiesta Active - garda inaltata la sol , optionale unice , tapiterie speciala ce poate fi condusa si la test drive.
Ford Ecosport, Suv-ul produs în fabrica de la Craiova beneficiază de o oferta speciala de 12.800 euro TVA inclus motorizare ECOBOOST 1.0 100 CP - PACHET TREND . Ecosportul cu suflet românesc poate fi condusă la test drive pe drumurile din județul nostru alături de cei mai bine pregătiți consultanți de vânzări care vă pot oferi și detalii.
Ford Kuga beneficiază de o promotie Ford Rabla unde cei 6.500 de lei sunt sustinuți ca și un discount suplimentar programului PSIPAN 2019.
Pentru reducerea de 9200 lei prin Programul Rabla Ford introduce motorizarea de 2.0 187 CP + HEV pe Mondeo Hibrid incepand de ka 24.700 euro tva inclus . Pret ce inlude si garantia europeana de 2 + 3 ani in limia a 100.000 km . Garantia acumulatorilor este de 5 ani .

Alege garanția calității Ford alături de dealerul tău Ford Primexprod!
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

27
Apr2020
Să reînceapă școală sau mai bine nu?

Să reînceapă școală sau mai bine nu?

Written byMagda POPESCU

Iată o dilemă, pe care mai marii de la Ministerului Învățământului trebuie să o rezolve cât mai rapid. Bulversarea din învățământ nu face bine nimănui, însă cel mai mult au de pierdut elevii.Școlile s-au închis de mai bine de trei...