Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

NEWS ALERT: A fost prins și reținut un bărbat acuzat de tentativă de viol și tâlhărie la Călimănești

Polițiștii din cadrul Poliției orașului Călimănești au identificat un bărbat de 37 de ani, din Călimănești, bănuit de comiterea infacțiunilor de tentativă de viol și tâlhărie.

La data de 25.11.2018, polițiștii au fost sesizați de o tânără de 17 ani, din orașul Călimănești, cu privire la faptul că în timp ce se plimba pe faleza Oltului, din oraș, o persoană necunoscută de sex masculin, a acostat-o, a trântit-o la pământ și a dezbrăcat-o parțial, însă tânăra a opus rezistență, moment în care bărbatul a renunțat și a deposedat-o de un telefon mobil și o sumă de bani.

Ieri, 10 aprilie a.c., ca urmare a investigațiilor și cercetărilor efectuate, polițiștii au identificat un bărbat de 37 de ani, din orașul Călimănești, bănuit de comiterea faptelor.

Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, iar la data de 11 aprilie a.c., acesta o să fie prezentat Judecătoriei Brezoi cu propunere de arestare preventivă.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
valoris
Pensiunea Iulia site
Pensiunea Bradul site
uzina mecanica
 
annabella